0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Relatiegeschenken 

Creativiteit en service staat bij Baasimmedia centraal.

Baasimmedia biedt een totaalassortiment aan promotieartikelen, eindejaarsgeschenken en promotiekleding. Creativiteit en service staan bij ons centraal.

Wij verzorgen gepersonaliseerde relatiegeschenken die bij u én de boodschap die u wilt uit dragen past. Powerbanks, tassen of gewoon een simpele pen, allemaal met uw logo of boodschap bedrukt. Van kleine gadgets voor op een beurs tot mooie luxe relatiegeschenken.

Elke keer dat het product wordt gebruikt, denkt er iemand aan uw bedrijf. Daarom zijn relatiegeschenken een sympathieke manier van reclame maken. Uiteraard adviseren wij u graag, neem gerust contact met ons op en vertel ons wat u wenst en wat u ermee wilt bereiken.

Diensten.

Drukwerk

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures.

Lees meer

XL Print

Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Lees meer

Vormgeving

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij ú past.

Lees meer

Web

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen.
Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Uw verhaal wordt vertaald in een goede bedrijfsfilm of fotoserie, waarmee u uw bedrijf overtuigend presenteert en heeft impact op uw klanten.

Lees meer

Belettering

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.

Lees meer

Interieur

Maak van uw winkel of showroom een ruimte die de verkoop stimuleert. Maak kennis met onze productlijn op het gebied van wand en vloerbekleding.

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen en richten uw campagne perfect in, waardoor u uw doelgroep effectief bereikt. Zowel online als offline. Daag ons uit!

Lees meer