Drukwerk

Drukwerk is tijdloos

Waar je je online druk moet maken om 404’s, redirects en een concurrent die slechts 1 muisklik van je verwijderd is, ligt je drukwerk lekker in het kantoor van je klant. Drukwerk is een goede manier om die top-of-mind positie vaker dan één keer te bemachtigen. Geen Wi-Fi, geen Bluetooth, geen kabels, geen stress. Drukwerk is altijd beschikbaar.

Naast het bedenken en ontwerpen van die ene brochure of dat creatieve visitekaartje helpen we je ook graag met het realiseren van puntgaaf drukwerk. In elke organisatie speelt drukwerk een rol. Uw uitstraling naar uw klanten wordt steeds belangrijker. Uniformiteit, kwaliteit en een snelle levering zijn daarbij belangrijk. Door onze ervaring kunnen wij u optimaal adviseren bij de keuze van het juiste materiaal, papier of het toepassingsgebied.

Vroeger drukten wij dat in eigen huis, maar nu werken wij samen met goed geoutilleerde drukkers en printspecialisten. Kleine en grote. Via onze begeleiding komt uw product altijd op de meest geschikte drukpers of printer te liggen. Net wat in uw wensen past. We kennen de werkwijze van de drukkers en printers. En zij kennen ons als betrouwbare partner. Daarom kunnen wij snelle, optimale levering garanderen.

Doordat wij een eigen binderij hebben kunnen wij zelf stansen, snijden, vergaren, lijmen en nieten in kleine oplagen.

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures en magazines.