0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Drukwerk 

Drukkerij voor briefpapier, posters, kranten tot brochures.

Drukwerk speelt in vrijwel elke organisatie een grote rol van betekenis. Wij bedenken en ontwerpen graag dat onmisbare briefpapier of die belangrijke brochure. Maar daarnaast helpen wij vervolgens ook met het realiseren van een tastbaar product dat gezien mag worden.

Uitstraling naar uw klanten is belangrijker dan ooit. Uniformiteit, kwaliteit en een snelle levering zijn daarbij essentieel. Door onze grote ervaring kunnen wij u optimaal adviseren bij de keuze van het juiste materiaal, papier of toepassingsgebied van uw drukwerk.

Vroeger drukten wij alles in eigen huis, maar tegenwoordig werken we samen met goed geoutilleerde drukkers. Het kleine digitale drukwerk doen wij nog in eigen huis. Onze begeleiding zorgt ervoor dat uw drukwerk altijd op de juiste drukpers of printer komt te liggen, zodat het precies overeenkomt met uw wensen. Wij kennen de werkwijzen van de diverse drukkers en printers. En zij kennen ons als een betrouwbare partner! Hierdoor kunnen wij vrijwel altijd een snelle, ‘just in time’ levering garanderen.

Doordat wij in eigen huis ook over een binderij beschikken, kunnen wij – als het gaat om niet al te grote oplagen – zelf stansen, snijden, vergaren, lijmen en nieten. Dit draagt bij aan de flexibiliteit van Baasimmedia die onze opdrachtgevers zo weten te waarderen.

Diensten.

Drukwerk

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures.

Lees meer

XL Print

Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Lees meer

Vormgeving

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij รบ past.

Lees meer

Web

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen.
Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Uw verhaal wordt vertaald in een goede bedrijfsfilm of fotoserie, waarmee u uw bedrijf overtuigend presenteert en heeft impact op uw klanten.

Lees meer

Belettering

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.

Lees meer

Interieur

Maak van uw winkel of showroom een ruimte die de verkoop stimuleert. Maak kennis met onze productlijn op het gebied van wand en vloerbekleding.

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen en richten uw campagne perfect in, waardoor u uw doelgroep effectief bereikt. Zowel online als offline. Daag ons uit!

Lees meer