Sign

Breng uw merk tot leven

Al in de oudheid bedacht de mens tekens en symbolen om zaken in één oogopslag aan anderen duidelijk te maken. Gevelreclame, autobelettering, bewegwijzering e.d. hebben nog steeds hetzelfde doel: bestaande en vooral ook potentiële klanten aangeven dat zij bij ú moeten zijn.

Wij zorgen ervoor dat u zichtbaar en herkenbaar bent. De visuele aankleding van uw bedrijf of winkel is cruciaal. U krijgt immers nooit een tweede kans voor een eerste indruk! En deze eerste indruk is vaak bepalend voor het beeld dat gasten, bezoekers of klanten zich van uw onderneming vormen. Wij weten dat als geen ander. Alle zorg voor uw binnen- en buitenbelettering kunt u met een gerust hart volledig aan ons overlaten.

Raamfolies zijn zeer geschikt om te bewerken met behulp van de nieuwste snijtechnieken. Wij kunnen met onze geavanceerde snijmachines onder meer afbeeldingen, patronen, bedrijfslogo’s, namen, adressen en huisnummers voor u uit glasfolie snijden. Zo is een onderscheidend en uniek effect te bereiken, zonder verlies van de inkijkwerende functie van de folie.

Op het gebied van gevelbelettering heeft u veel keuze. Wordt het een lichtreclame of kiest u voor verlichte, indirect verlichte of onverlichte freesletters? Denkt u aan iets geheel anders? Wat uw voorkeur ook heeft, Baasimmedia neemt het gehele proces voor zijn rekening: van ontwerp en productie tot montage.

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.