0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Vormgeving 

Onderscheiden door creativiteit.

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij ú past.

Met een team van zowel (be)denkers als doeners.vertalen wij uw vragen en ideeën in heldere, eigentijdse beelden. In veel gevallen is een half woord al voldoende voor een aansprekend eindresultaat. We adviseren niet zomaar, maar denken mee en verdiepen ons volledig in de opdrachtgever. In dit kader hanteren we een doordachte werkwijze, waarbij zo nodig brainstormsessies, strategische sessies en feedbackrondes plaatsvinden. Dit doen we voor bedrijven en organisaties van elke omvang in elke branche. Van eenmanszaken en kleine ondernemingen tot middelgrote en grote bedrijven. Maar voor wie wij ook werken, de basis is altijd onze onuitputtelijke bron van creativiteit!

Wij ontwerpen, (re)stylen én realiseren: van logo’s tot bedrijfsbrochures, van een enkele advertentie tot complete reclamecampagnes, van websites tot presentaties, van belettering tot verpakkingen.

Diensten.

Drukwerk

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures.

Lees meer

XL Print

Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Lees meer

Vormgeving

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij ú past.

Lees meer

Web

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen.
Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Uw verhaal wordt vertaald in een goede bedrijfsfilm of fotoserie, waarmee u uw bedrijf overtuigend presenteert en heeft impact op uw klanten.

Lees meer

Belettering

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.

Lees meer

Interieur

Maak van uw winkel of showroom een ruimte die de verkoop stimuleert. Maak kennis met onze productlijn op het gebied van wand en vloerbekleding.

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen en richten uw campagne perfect in, waardoor u uw doelgroep effectief bereikt. Zowel online als offline. Daag ons uit!

Lees meer