Online

Een website moet geen puzzeltocht zijn

Wij geven vorm aan websites die vanuit het zoekgedrag van de bezoeker zijn ingericht. Natuurlijk houden we rekening met de huisstijl, communiceren in beeld en taal die past bij de doelgroep en vinden we de optimale Google vindbaarheid minstens zo belangrijk. Samen stemmen we zo goed mogelijk de gewenste functionaliteiten vooraf af en houden tegelijk rekening met wat er tijdens de bouw en in de toekomst nog kan veranderen. Webbouw is teamwork en dus co-creatie. Kom maar naast ons zitten. Samen bouwen we de beste website.

Responsive is geen automaatje…

Een responsive website past de leesbaarheid aan op het apparaat waarop je de site bezoekt. Bij ons stellen we dan de vraag of je mobiel wel net zoveel wil laten zien als op de desktop? Online bezoekt men de site vooral voor het telefoonnummer of de route namelijk. Bij ons gaat niets op de automatische piloot.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

De website moet voor zoekmachines goed vindbaar zijn. We letten concreet op drie zaken: 1. De techniek waardoor Google echt bij alle pagina’s kan komen (en meten). 2. De teksten (content) oftewel in welke mate sluiten zij aan bij wat uw potentiele bezoekers intypen in Google. En 3. de zogenaamde ‘linkbuilding’ in de site. De verwijzingen die interactie stimuleren van en naar Facebook, LinkedIn en andere sociale media platformen. Niet voor elke organisatie belangrijk, maar ons team houdt er wel rekening mee.

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen. Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.