Ons verhaal

Wij zijn Baasimmedia en trots op ons verhaal

Wij hebben sinds onze oprichting in 2005 ons eigen verhaal gecreëerd. Dat gaat over elke dag beter worden, onze passie voor het vak, het team én voor onze opdrachtgevers. We werken trouwens nog steeds voor veel opdrachtgevers van het eerste uur en daar zijn wij trots op!

Ron Baas

Ron heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het reclamevak. Van jongs af aan was hij te vinden in de drukkerij van zijn vader. In 2005 startte hij op de fundamenten van deze familieonderneming het allround multimediabedrijf Baasimmedia, dat hij uitbouwde tot een full-service dienstverlener op reclamegebied: van visitekaartje tot reclamebord, van website tot multimedia presentatie.

Elke opdracht zien wij als een nieuwe creatieve uitdaging om te komen tot een resultaat dat uw doelgroep echt aanspreekt.

Dat is de stevige basis voor het ontwikkelen van creatieve concepten om jouw diensten of producten hun plaats in de markt te laten veroveren. Dit kan door middel van direct mailing-acties, folders, brochures, magazines en/of in- & outdoorreclame, maar ook via internet met websites en webapplicaties in combinatie met social media, online marketing en videopresentaties.

Onze afdeling Print & Sign is enorm gegroeid en biedt ongekende mogelijkheden. Naast XXL-posters en gevelreclames vervaardigen wij o.a. textielwanden, behang en vloeren (PVC en vinyl) in full-colour. Met ons eigen team van ervaren vakmensen ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige signs, die doelgericht bijdragen aan de uitstraling van uiteenlopende bedrijven en merken. Hiervoor beschikken wij ook over moderne machines.

Als één team werken aan mooie merken en opdrachtgevers