0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Marketing 

Bereik betere resultaten.

Om uw doelgroep effectief te bereiken, kiezen wij de juiste kanalen en richten we uw campagne perfect in.

Met alleen een responsive website of een mooie brochure bent u er meestal nog niet. Het online en offline realiseren van een goed bereik vraagt naast kennis ook tijd. Dankzij onze ondersteuning haalt u echter sneller meer rendement uit de door u gekozen communicatiemiddelen.

Verschillende onderzoeken tonen aan dat gedrukte media een grotere impact hebben dan digitale communicatiemiddelen. De attentiewaarde van een originele papieren mailing is een stuk hoger dan die van een digitale mailing. Veel mensen prefereren het veel minder vluchtige gevoel dat een papieren versie geeft. Baasimmedia helpt u optimaal gebruik te maken van dit gegeven.

Online en offline marketing zullen wij graag voor u combineren. Bijvoorbeeld door verwijzingen op te nemen naar een eigen YouTube-kanaal met reclamevideo’s. Wereldwijd bekijkt 84% van de internetgebruikers YouTube-video’s. Ook krantenadvertenties kunnen online worden weergegeven. 69% van de lezers van lokale tijdschriften leest de bladen online en vertrouwt evenveel op de digitale informatie als op de informatie in papieren bladen.

Door alle in te zetten communicatiemiddelen goed op elkaar af te stemmen, bereikt u zonder kostenverhoging betere resultaten. Ook hierbij kunt u op Baasimmedia rekenen!

Diensten.

Drukwerk

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures.

Lees meer

XL Print

Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Lees meer

Vormgeving

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij ú past.

Lees meer

Web

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen.
Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Uw verhaal wordt vertaald in een goede bedrijfsfilm of fotoserie, waarmee u uw bedrijf overtuigend presenteert en heeft impact op uw klanten.

Lees meer

Belettering

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.

Lees meer

Interieur

Maak van uw winkel of showroom een ruimte die de verkoop stimuleert. Maak kennis met onze productlijn op het gebied van wand en vloerbekleding.

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen en richten uw campagne perfect in, waardoor u uw doelgroep effectief bereikt. Zowel online als offline. Daag ons uit!

Lees meer