Visitekaartjes laten ontwerpen

Je wilt een visitekaartje laten ontwerpen?

Je wilt een persoonlijk ontworpen visitekaartje? Baasimmedia kan je daar als geen ander bij helpen! Baasimmedia is gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het team bestaat uit enthousiaste mensen, ieder met een eigen expertise op het gebied van concept, design en development. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van visitekaartjes en zorgen er voor dat deze perfect bij jou en jouw bedrijf past!

Jouw visitekaartje is iets waar je trots op moet kunnen zijn. En wij helpen je daar graag bij!

Natuurlijk kunnen wij ook een nieuwe huisstijl ontwerpen dat terug kan komen in het visitekaartje. En ook voor het ontwerpen van ander drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres!

Tips voor een goed visitekaartje

Verlies je doelstelling niet uit het oog
De voornaamste doelstelling van je kaartje is het helder communiceren van je contactgegevens. Houd het simpel en leg daar de focus. Voorkom verwarring en afleiding.

Denk aan een herkenbare uitstraling
Je visitekaartje moet naadloos aansluiten bij de rest van je huisstijl. Zorg dat je bedrijfsnaam en logo er ook duidelijk en herkenbaar op staan.

Maak een passend ontwerp
Het visitekaartje voor de CEO van een creatieve start-up is absoluut heel anders die van een ZZP’er in de bouw. Denk na over wat bij jou en je bedrijf past.

Overweeg eens ‘iets anders’
Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp voor een staand kaartje, in plaats van liggend. Of misschien een mooie foto van jezelf naast je contactgegevens? Val op, maar houd het subtiel.

Denk na over druktechnieken en papiersoorten
Een kaartje van 400 gram komt absoluut beter over dan een kaartje van 300 gram. Misschien is jouw ontwerp wel geschikt voor Spot-UV of inline cold foil?

Zorg ervoor dat je een visitekaartje overhandigt waar jij trots op kunt zijn. Een kaartje die zich laat onderscheiden van twintig andere kaartjes die je gesprekspartner waarschijnlijk al in bezit heeft.

Laat je niet onderschatten door de waarde van een visitekaartje. Het laten opmaken van een professioneel ontwerp voor je visitekaartje is specialistenwerk. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres.

Klaar om indruk te maken?

Kan jouw bedrijf of organisatie een professioneel en onderscheidend visitekaartje gebruiken dat indruk maakt bij (potentiële) klanten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

[ninja_form id=3]