0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

Escape Room City

Een boeiend project.

Het begon allemaal met een simpele vraag. “Ik heb een flyer gemaakt voor een escape room die ik sinds kort heb. Kunnen jullie deze drukken?”

Maar natuurlijk kunnen wij dat. En zo gezegd zo gedaan, twee dagen later waren de flyers afgeleverd. Tot de volgende vraag de hoek om kwam kijken; “Ik ga nog een nieuwe escape room erbij bouwen, het speelt zich af in Egypte met mummies. Kunnen jullie deze keer ook de flyer ontwerpen?”. Ook dit is geen probleem en hebben wij een sprekende en boeiende flyer ontworpen.

Een aantal maanden verder, een nieuwe vraag! “Ik heb zojuist een pand gekocht waar ik 4 escape rooms in ga maken, ik heb aankleding nodig voor het pand en 2 nieuwe flyers voor de nieuwe kamers, succes!”.

En wat begon met een opdracht om flyers te drukken eindigde op een hoogwerker 8 meter boven de grond om de gevelbelettering aan te brengen.

Van idee tot uitwerking

Wij kregen de opdracht om voor Escape Room City vier lichtbakken te realiseren voor in de ontvangstruimte. Wij hebben de door ons ontworpen flyers aangepast en geschikt gemaakt voor de lichtbakken en twee nieuwe posters ontworpen. Deze zijn gedrukt op Acryl en geplaatst in de door ons geleverde lichtbakken.

Opvallende Signing

Stukje tekst over de letters

Ook online

Voor het online gedeelte is er een website ontwikkeld met een handige agenda waar de klant een escape room kan reserveren.

Homepage

The Lost Mummy

The Houdini Secret

Meer weten?
Wij helpen je graag.