0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

Escape Room City

Een boeiend project dat hoog eindigde.

Het begon allemaal met een simpele vraag: “Ik heb een flyer gemaakt voor de escape room die ik sinds kort heb. Kunnen jullie deze drukken?”

Natuurlijk kunnen wij dat! Twee dagen later werden de flyers afgeleverd, waarna de volgende vraag kwam: “Ik ga nog een nieuwe escape room erbij bouwen. Het verhaal speelt zich af in Egypte, met mummies. Kunnen jullie deze keer de flyer ook ontwerpen?” Vanzelfsprekend voor ons geen probleem en dus hebben we een aansprekende flyer ontworpen.

Een aantal maanden verder een nieuw verzoek: “Ik heb zojuist een pand gekocht waarin ik vier escape rooms ga maken. Ik heb twee flyers nodig voor de nieuwe kamers, maar ook een creatieve aankleding van het pand. Succes”. En wat begon met een opdracht om flyers te drukken, eindigde in een hoogwerker op acht meter boven de grond om de gevelbelettering aan te brengen!

Van idee tot uitwerking

Wij kregen van Escape Room City de opdracht om vier lichtbakken te realiseren voor de ontvangstruimte. Wij hebben de door ons ontworpen flyers aangepast en geschikt gemaakt voor de lichtbakken. Ook hebben we twee nieuwe posters ontworpen. Deze zijn gedrukt op acryl en eveneens geplaatst in de door ons geleverde lichtbakken.

Opvallende Signing

Het pand van Escape Room City is in zijn geheel voorzien van matzwarte folie. Hierop hebben wij gefreesde letters van 8mm dik acrylaat aangebracht, die door ons eerst zijn beplakt met reflecterende folie om een extra effect te bereiken. Het gebouw staat namelijk op een industrieterrein, aan het einde van een lange weg. Aangezien de escaperooms voornamelijk ‘s avonds worden bezocht, komen veel bezoekers met autolichten aan de weg opgereden. De reflecterende folie zorgt er dan voor dat de op afstandhouders gemonteerde letters fel oplichten, waardoor zij prachtig afsteken tegen het zwarte gebouw.

Ook online

Voor de online communicatie van Escape Room City hebben we een responsive website ontwikkeld. Deze bevat een handige agenda, waar de klant een escape room kan reserveren.

Homepage

The Lost Mummy

The Houdini Secret

Meer weten?
Wij helpen je graag.