0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Interieur 

Wij bedenken, maken en begeleiden.

Wil u niet zomaar een winkel of showroom, maar een ruimte die uw verkopen effectief stimuleert? Of een etalage die klanten nieuwsgierig maakt en verleidt tot aankopen? Laat u graag uw kantoorruimte het verhaal van uw merk of bedrijf vertellen? En vindt u dat een standaard beursstand niet past bij uw bedrijf of product?

Geen twee interieurs zijn hetzelfde. Elke ruimte is immers anders en ook de gebruikers verschillen. Daarom vertellen we met onze ontwerpen steeds weer een ander ‘verhaal’, wat echter niet wil zeggen dat het altijd volledig maatwerk moet zijn. Wij hebben ervaring in het ontwerpen interieurs voor gebouwen met tientallen ruimtes, maar evengoed met plekken van slechts een paar vierkante meter.
Wij zorgen voor een concept dat precies past bij u als gebruiker. Dit betekent bedenken en maken, inclusief alle benodigde begeleiding.

Wandbekleding
Bij Baasimmedia zit u niet vast aan bestaande wandbekleding. Onze designers staan klaar om samen met u een ontwerp te maken dat is aangepast aan uw huisstijl.

Maar desgewenst we gaan verder. Als u op zoek bent naar iets anders dan behang, kunnen we de perfecte oplossing bieden. Wij hebben een nieuwe manier ontworpen om wanden te bekleden. Hiermee kunnen we uw ruimte een luxueuzere uitstraling geven. Deze wandbekleding is bovendien geluiddempend en makkelijker te verwisselen. Nieuwsgierig geworden? Vraag ons om advies!

Raambekleding
Ook als het gaat om bijzondere raambekleding zit u goed bij Baasimmedia. Raambekleding waarin uw logo is verwerkt, gordijnen om ruimtes te creëren of stof om geluid te dempen, wij hebben het allemaal voor u.

Vloerbekleding
Uw vloer kunt u prima inzetten als sfeerelement of communicatiemiddel. Wilt u bezoekers een bepaalde route laten volgen in de winkel of decoratieve elementen opvallend dan wel subtiel laten terugkomen in de vloer? Wat u ook wenst, Baasimmedia is dé specialist voor vloerprints.

Wij printen op vloermaterialen voor binnen- en buitengebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een full colour print op zelfklevend pvc, vinyl of asfaltfolie. Een print op een met pvc beklede vloer is bijvoorbeeld heel geschikt voor showrooms, beurzen, openbare ruimtes en winkels. Wat uw toepassing ook is, voor elke vloer hebben wij een passende oplossing.

Diensten.

Drukwerk

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures.

Lees meer

XL Print

Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Lees meer

Vormgeving

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij ú past.

Lees meer

Web

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen.
Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Uw verhaal wordt vertaald in een goede bedrijfsfilm of fotoserie, waarmee u uw bedrijf overtuigend presenteert en heeft impact op uw klanten.

Lees meer

Belettering

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.

Lees meer

Interieur

Maak van uw winkel of showroom een ruimte die de verkoop stimuleert. Maak kennis met onze productlijn op het gebied van wand en vloerbekleding.

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen en richten uw campagne perfect in, waardoor u uw doelgroep effectief bereikt. Zowel online als offline. Daag ons uit!

Lees meer