0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Interieur 

Wij bedenken, begeleiden en maken.

Wil je dat de winkelinrichting niet zomaar een ruimte is, maar ook de verkoop stimuleert? Wil je met je etalage klanten nieuwsgierig maken en verleiden tot aankopen? Wil je dat je kantoorruimte, het verhaal van je merk of bedrijf vertelt? En wil je geen standaard beursstand maar een die past bij jouw bedrijf of product?

Geen enkel interieur is hetzelfde. Elke ruimte is immers anders en geen gebruiker hetzelfde. Daardoor is ook ieder verhaal wat we vertellen met onze designs anders, maar dat wil niet zeggen dat het altijd maatwerk moet zijn. We hebben ervaring in het ontwerpen van gebouwen met tientallen ruimtes, maar we hebben ook ervaringen met ruimtes van slechts twee vierkante meter.

Wij bedenken, begeleiden en maken een concept die precies bij jou, de gebruiker past.

Wandbekleding
Wil je net als ons niet vastzitten aan reeds bestaande wandbekleding, maar samen met ons een design aangepast aan jouw behoeftes te ontwerpen?
Onze designers staan voor jouw klaar om een ontwerp te maken, aangepast aan jouw huisstijl.

Maar we gaan verder, ben je op zoek naar iets anders dan behang, dan hebben we de perfecte oplossing voor je. We hebben een nieuwe wijze van wandbekleding ontworpen waarbij we je ruimte een luxere uitstraling kunnen geven, makkelijker te wisselen en geluiddempend. Nieuwsgierig geworden, vraag ons gerust om advies.

Raambekleding
Het houdt niet alleen maar op bij wandbekleding, ben je op zoek naar raambekleding voor je ruimte, ook dat kunnen we voor je regelen. Raambekleding met daarin je logo verwerkt, gordijnen om ruimtes te creƫren of stof om geluid te dempen, we hebben het allemaal voor je.

Vloerbekleding
Wil jij je vloer inzetten als sfeerelement of communicatiemiddel? Baasimmedia is de specialist voor een print op uw vloer. Wil jij je bezoekers een bepaalde route laten volgen in de winkel, of wil je decoratieve elementen opvallend of juist subtiel laten terugkomen op de vloer?

Baasimmedia print op vloer-materialen voor binnen en buitengebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een full-colour print op zelfklevend pvc-vinyl of asfaltfolie.

Een print op een pvcvloer is inzetbaar in showrooms, beurzen, openbare ruimtes en winkels. Voor elke vloer hebben wij een passende oplossing.

Diensten.

Drukwerk

Van flyers, folders en brochures tot aan briefpapier, enveloppen, en nog veel meer!

Lees meer

XL Print

Bij ons ben je aan het juiste adres voor al je spandoeken met of zonder frame.

Lees meer

Vormgeving

Wij laten creativiteit en vormgeving samensmelten tot de perfecte uitstraling.

Lees meer

Web

Wij verzorgen maatwerk websites en webshops waar je trost op kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Een goede bedrijfsfilm presenteert je bedrijf overtuigend en maakt impact op je klanten.

Lees meer

Belettering

Breng je merk tot leven met o.a. raamfolie en belettering. Maak een goede eerste indruk!

Lees meer

Interieur

Je wilt toch dat jouw winkelinrichting niet zomaar een leuke ingerichte ruimte is, maar ook verkoop stimuleert?

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen, bereiken de juiste doelgroep en richten jouw campagne perfect in.

Lees meer