Voetbalplaatjes

Plaatjes sparen bij Albert Heijn.

Laten we eerlijk zijn: de droom van heel veel kinderen is een carrière als profvoetballer. En wat is er mooier dan voetbalplaatjes sparen, waarbij je foto’s kan sparen waar jezelf en je eigen team er ook bij zit…

Het afgelopen jaar hebben wij i.s.m. met SportLin voetbalplaatjes acties voor Albert Heijn gerealiseerd en gecoördineerd.

SportLin verzorgde al het regelwerk voor de Albert Heijn waarbij wij verantwoordelijk waren voor de planning. De lokale voetbalspaaracties waren een daverend succes!

Afspraken en fotodagen

Afspraken met de deelnemende verenigingen Dillitant en v.v. Lekkerkerk werden gemaakt en de fotodagen ingepland. Vervolgens werd de opmaak van de plaatjes en album verzorgd, een heel secuur karwei want er mag geen naam verkeerd staan en geen plaatje te weinig. Een hele organisatie dus. Daarnaast werd ook het winkelmateriaal zoals stoepborden en posters bij de verenigingen verzorgd.

Consumentenacties

Baasimmedia zorgt al jarenlang consumentenacties in de supermarktbranche. Wij zijn een studio die meedenkt en continue investeert in ontwikkeling van goede acties voor de supermarkten. Onze spaaracties hebben de afgelopen jaren bij vele (supermarkt)ondernemers tot uitstekende resultaten geleid.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de uitgevoerde projecten neem dan contact met ons op via email of telefoon.

Meer weten?
Wij helpen je graag.