V.I.P. Style

interieur styling by Baasimmedia.

Wil je dat de winkelinrichting niet zomaar een leuke ingerichte ruimte is, maar ook verkoop stimuleert? Wil je met je etalage klanten nieuwsgierig maken en verleiden tot aankopen? Wil je dat je kantoorruimte, het verhaal van je merk of bedrijf vertelt? En wil je geen standaard beursstand maar een die past bij jouw bedrijf of product?

Dan is het team van V.I.P.-Style jouw one-stop-shop partner op weg naar een nieuwe uitstraling en beleving in je winkel, op kantoor of op de beursvloer.

V.I.P.-Style is een creatief topteam dat aangestuurd wordt door Baasimmedia, het team focust zich op creatieve disciplines als design, interieur, media, entertainment en instore & outdoor signing.

Inventariseren

Bij het aanbieden van zo’n pakket hoort een exclusieve uitstraling qua brochure.

Recent hebben wij een geheel nieuwe brochure voor een nieuwe productgroep van ons bedrijf vormgegeven. Binnen de brochure hebben wij gezocht naar een logische opbouw waarbij wij niet alleen producttechnische informatie hebben opgenomen maar ook duidelijk de toepassingsgebieden. Hiermee is het een zeer compleet document geworden, voor de papier keuze hebben we gekozen voor een natural uitstraling.

De doelgroep

VIP-style is bedoeld voor winkels en kantoren die klanten wilt aantrekken uit een hoger segment.

De brochure is een in het oogspringende design die past bij de doelgroep die wij hiermee willen bereiken.

Meer weten?
Wij helpen je graag.