Cardiac Investigation Group

Inspirerende Patiënt vriendelijke apparatuur.

Cardiac Investigation Group is een kleinschalige en betrokken onderneming, die verschillende zorginstellingen ondersteunt op het gebied van holterregistraties.

De Live ECG holter is een klein apparaatje dat alle mogelijke hartritmestoornissen opspoort. Door het ontbreken van kabels, het lage gewicht en de statisch positie op de patiënt, merkt laatstgenoemde vaak al na een korte periode het apparaatje niet meer op. De Live ECG holter kan ook tijdelijk worden losgekoppeld van de patch, wat nog meer vrijheid geeft. Kortom, apparatuur die een reclamemaker inspireert.

Het dagboekje

Wij maakten een dagboekje, dat de patiënt meekrijgt. Hierin wordt uitgelegd hoe men de holter gebruikt en wat wel/niet mag of kan met het apparaatje. Dit eenvoudig te lezen dagboekje is voorzien van heldere illustraties. Ook bevat het een lijst waarop de patiënt zelf verschillende gegevens bijhoudt die de analist helpen om een zo accuraat mogelijk rapport te maken.

ECG pocket reference

Voor artsen vervaardigden we een ECG pocket reference gemaakt. Hierin staan de meest voorkomende hartritmestoornissen beschreven.

Animatie

Om te benadrukken hoe eenvoudig en gemakkelijk de Live ECG holter in het gebruik is, zorgden we voor een duidelijke animatie.

Ook online

De website die wij voor onze opdrachtgever bouwden, is vooral bedoeld als informatiebron voor zowel patiënten als de artsen. Deze website is tweetalig (Nederlands en Engels) en maakt gebruik van WordPress.

Homepage

Holter en toebehoren

Contact

Meer weten?
Wij helpen je graag.