0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

Cardiac Investigation Group

Patiënt vriendelijke apparatuur.

Cardiac Investigation Group is een kleinschalige en betrokken onderneming die de verschillende zorginstellingen ondersteunen op het gebied van holterregistraties.

De Live ECG holter is een klein apparaatje welke alle verschillende ritmestoornissen opgespoord. Door het ontbreken van kabels, het lage gewicht en de statisch positie op de patiënt merkt de patiënt vaak na een korte periode de holter niet meer op. De Live ECG holter kan ook tijdelijk worden ontkoppeld van de patch. Dit geeft de patiënt nog meer mogelijkheden om zijn of haar leven zoals gebruikelijk voor te zetten, hij of zij kan bijvoorbeeld met veel gemak douchen en sporten.

De patiënt krijgt een dagboekje mee waarin verschillende instructies staan over het dragen van een holter. Ook wordt gevraagd dit dagboekje goed bij te houden. Deze informatie helpt de analist om een zo accuraat mogelijk rapport te maken.

Het dagboekje

De patiënt krijgt een dagboekje mee waarin uitgelegd wordt hoe men de holter gebruikt en wat wel en niet mag of kan met de holter. Het dagboekje is eenvoudig te lezen en aangesterkt met diverse illustraties.

In het dagboekje worden alle activiteiten van de patiënt bijgehouden.

ECG pocket reference

Voor de artsen is er ook een ECG pocket reference gemaakt, hierin staan de meest voorkomende hartritmestoornissen.

Animatie

Om de Live ECG holter kracht bij te zetten is er ook een animatie gemaakt over hoe makkelijk en eenvoudig deze holter is.

Ook online

De website is vooral bedoeld als informatie bron voor zowel de patiënt als de arts. De website is in twee talen gemaakt, Nederlands en Engels en maakt gebruik van WordPress.

Homepage

Holter en toebehoren

Contact

Meer weten?
Wij helpen je graag.