0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Baasimmedia, 
 geen uitdaging te groot 

Reclamemakers van huis uit.

Neem contact op

Baasimmedia is als onafhankelijke reclamestudio al sinds 2005 gevestigd aan de Parallelweg Zuid 29 in Nieuwerkerk aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam. Naast creativiteit kenmerken wij ons door flexibiliteit en snelheid van dienstverlening. Daarom bestaat het hechte team, waarover Ron Baas (1964) de scepter zwaait, louter uit creatieve mensen die beslist geen 9 tot 5-mentaliteit hebben. Dat vinden wij in ons vak een ‘must’, want echte creativiteit kent geen tijd.

Full-service
Ron heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het reclamevak. Van jongs af aan was hij te vinden in de drukkerij van zijn vader. In 2005 startte hij op de fundamenten van deze familieonderneming het allround multimediabedrijf Baasimmedia, dat hij uitbouwde tot een full-service dienstverlener op reclamegebied: van visitekaartje tot reclamebord, van website tot multimedia presentatie.

Rots in de branding
Naast Ron vormt Maarten Jansen (1985) bij Baasimmedia een rots in de branding. In 2008 binnengekomen als stagiair, heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdig vormgever in online en offline communicatie. Ook voor u zal hij graag een pakkend ontwerp maken dat volledig recht doet aan úw wensen.

Creatieve uitdagingen
Elke opdracht ziet Baasimmedia als een nieuwe creatieve uitdaging om te komen tot een resultaat dat uw doelgroep echt aanspreekt. Dat is de stevige basis voor het ontwikkelen van creatieve concepten om uw diensten of producten hun plaats in de markt te laten veroveren. Dit kan door middel van direct mailing-acties, folders, brochures, magazines en/of in- & outdoorreclame, maar ook via internet met websites en webapplicaties in combinatie met social media, online marketing en videopresentaties.

Hoogwaardige signs
Onze afdeling Print & Sign is enorm gegroeid en biedt ongekende mogelijkheden. Naast XXL-posters en gevelreclames vervaardigen wij o.a. textielwanden, behang en vloeren (PVC en vinyl) in full-colour. Met ons eigen team van ervaren vakmensen ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige signs, die doelgericht bijdragen aan de uitstraling van uiteenlopende bedrijven en merken. Hiervoor beschikken wij ook over moderne machines.

Ron Baas: “Een van de grootste creatieve uitdagingen tot nu toe was het megaspandoek van 30 bij 3 meter, dat wij hebben gemaakt voor de opening van de Wereldhavendagen in Rotterdam. Maar ook het opbouwen van tentoonstellingen en beursstands maakt deel uit van onze werkzaamheden. Ons bedrijf is dan ook niet regiogebonden. We hebben klanten tot in Groningen! Dat is zeer inspirerend, waardoor ik elke dag weer van mijn werk geniet. Wij verkopen nooit ‘nee’, maar zoeken telkens weer op creatieve wijze naar de beste oplossing voor elke situatie.”

Diensten.

Drukwerk

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures.

Lees meer

XL Print

Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Lees meer

Vormgeving

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij ú past.

Lees meer

Web

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen.
Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Uw verhaal wordt vertaald in een goede bedrijfsfilm of fotoserie, waarmee u uw bedrijf overtuigend presenteert en heeft impact op uw klanten.

Lees meer

Belettering

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.

Lees meer

Interieur

Maak van uw winkel of showroom een ruimte die de verkoop stimuleert. Maak kennis met onze productlijn op het gebied van wand en vloerbekleding.

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen en richten uw campagne perfect in, waardoor u uw doelgroep effectief bereikt. Zowel online als offline. Daag ons uit!

Lees meer