0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Het verhaal 
 van Baasimmedia 

Reclamemakers van huis uit.

Neem contact op

Baasimmedia is een onafhankelijk en ervaren reclamestudio en is al bijna 15 jaar gevestigd aan de Parallelweg Zuid 29 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Creativiteit, flexibiliteit en snelheid staan hoog in het vaandel. Ron Baas (55 jaar) voert een team van creatieve mensen aan die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. En dat is heel belangrijk in dit vak, creativiteit kent geen tijd.
Ron is al 35 jaar aan het werk in het reclamevak. Eerst binnen de muren van de familiedrukkerij, maar in 2005 uit de schaduw getreden en voor zichzelf begonnen.

Creatieve uitdagingen
Bij Baasimmedia vormt iedere opdracht een nieuwe creatieve uitdaging naar een opvallend product die aanspreekt bij de doelgroep. Zo worden er creatieve concepten ontwikkeld om diensten of producten via verschillende communicatiekanalen in de markt te zetten. Dat kan zowel via direct mailing-acties, folders, brochures, magazines en in- & outdoorreclame. Maar ook via internet met websites en webapplicaties in combinatie met social media, online marketing en videopresentaties.

De print & sign afdeling maakt een enorme groei door. Naast XXL-posters en gevelreclames vervaardigen wij ook textielwanden, behang en PVC-vinylvloeren in fullcolour. Met ons eigen team van ervaren vakmensen en moderne machines ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij kwalitatieve en creatieve signs die bijdragen aan de uitstraling van uiteenlopende bedrijven en merken.

“Een van de grootste creatieve uitdagingen in het verleden is wel het megaspandoek van van 30 meter lang en 3 meter hoog die wij gemaakt hebben voor de opening van de Wereldhavendagen in Rotterdam”, vertelt Ron. Maar ook het opbouwen van tentoonstellingen en beursstands behoren tot de werkzaamheden. Baasimmedia is dan ook niet regio gebonden maar heeft klanten tot aan Groningen toe. ”Zelf geniet ik elke dag van mijn werk, dat zeer inspirerend werkt. Wij verkopen geen nee aan onze klanten maar zoeken op creatieve wijze naar een oplossing voor ieder vraagstuk”, besluit Ron.

Rots in de branding
Naast Ron is Maarten een rots in de branding bij Baasimmedia. Ruim 11 jaar geleden binnengekomen als stagiaire. Hij heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige vormgever in online en offline communicatie.

Diensten.

Drukwerk

Van flyers, folders en brochures tot aan briefpapier, enveloppen, en nog veel meer!

Lees meer

XL Print

Bij ons ben je aan het juiste adres voor al je spandoeken met of zonder frame.

Lees meer

Vormgeving

Wij laten creativiteit en vormgeving samensmelten tot de perfecte uitstraling.

Lees meer

Web

Wij verzorgen maatwerk websites en webshops waar je trost op kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Een goede bedrijfsfilm presenteert je bedrijf overtuigend en maakt impact op je klanten.

Lees meer

Belettering

Breng je merk tot leven met o.a. raamfolie en belettering. Maak een goede eerste indruk!

Lees meer

Interieur

Je wilt toch dat jouw winkelinrichting niet zomaar een leuke ingerichte ruimte is, maar ook verkoop stimuleert?

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen, bereiken de juiste doelgroep en richten jouw campagne perfect in.

Lees meer