0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

Vormgeving

Creativiteit en goede uitvoering gaan hand in hand.

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij ú past.

Met een team van zowel (be)denkers als doeners.vertalen wij uw vragen en ideeën in heldere, eigentijdse beelden. In veel gevallen is een half woord al voldoende voor een aansprekend eindresultaat. We adviseren niet zomaar, maar denken mee en verdiepen ons volledig in de opdrachtgever. In dit kader hanteren we een doordachte werkwijze, waarbij zo nodig brainstormsessies, strategische sessies en feedbackrondes plaatsvinden. Dit doen we voor bedrijven en organisaties van elke omvang in elke branche. Van eenmanszaken en kleine ondernemingen tot middelgrote en grote bedrijven. Maar voor wie wij ook werken, de basis is altijd onze onuitputtelijke bron van creativiteit!

Wij ontwerpen, (re)stylen én realiseren: van logo’s tot bedrijfsbrochures, van een enkele advertentie tot complete reclamecampagnes, van websites tot presentaties, van belettering tot verpakkinge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet sem nec turpis lacinia tempus vitae quis mi. Nulla eu risus dapibus, vulputate lectus sit amet, lobortis velit. Nam erat enim, feugiat vitae ipsum vitae, imperdiet lobortis orci.
Marco Goudswaard
Opper Zeurpiet van Dilettant

Daag ons uit.

Kom naar onze showroom en bekijk diverse voorbeelden.