0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

Sign

Wij zorgen ervoor dat u zichtbaar en herkenbaar bent.

De visuele aankleding van jouw bedrijf of winkel is cruciaal. Je krijgt immers nooit een tweede kans voor een eerste indruk! En deze eerste indruk is vaak bepalend voor het beeld dat gasten, bezoekers of klanten zich van jouw onderneming vormen. Wij weten dat als geen ander. Alle zorg voor jouw binnen- en buitenbelettering kun je met een gerust hart volledig aan ons overlaten.

Al in de oudheid bedacht de mens tekens en symbolen om zaken in één oogopslag aan anderen duidelijk te maken. Gevelreclame, autobelettering, bewegwijzering e.d. hebben nog steeds hetzelfde doel: bestaande en vooral ook potentiële klanten aangeven dat zij bij jou moeten zijn.
Ron Baas
CEO Baasimmedia

Eigen snijmachines.

Raamfolies zijn zeer geschikt om te bewerken met behulp van de nieuwste snijtechnieken. Wij kunnen met onze geavanceerde snijmachines onder meer afbeeldingen, patronen, bedrijfslogo’s, namen, adressen en huisnummers voor je uit glasfolie snijden. Zo is een onderscheidend en uniek effect te bereiken, zonder verlies van de inkijkwerende functie van de folie.

Daag ons uit.

Kom naar onze showroom en bekijk diverse voorbeelden.