Print XL

Groot, groter, grootst.

Groot formaat printen is een uitstekende manier om op te vallen. Het is een leuke mogelijkheid om jouw onderwerp een effectief podium te geven. Want één ding is zeker: het zal zowel binnen als buiten zeker in het oog springen.Wat je ook wenst, Baasimmedia maakt het mogelijk! Van billboards en reclameposters tot decoratieve wanden en vloerstickers in uw showroom, je kunt het zo gek niet verzinnen of wij zorgen ervoor.

Een van de grootste creatieve uitdagingen tot nu toe was het megaspandoek van 30 bij 3 meter, dat wij hebben gemaakt voor de opening van de Wereldhavendagen in Rotterdam.
Ron Baas
CEO Baasimmedia

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vroeger drukten wij alles in eigen huis, maar tegenwoordig werken we samen met uitstekende drukkers. Het kleine digitale drukwerk doen wij nog in eigen huis. Onze begeleiding zorgt ervoor dat jouw drukwerk altijd op de juiste drukpers of printer komt te liggen, zodat het precies overeenkomt met jouw wensen. Wij kennen de werkwijzen van de diverse drukkers en printers. En zij kennen ons als een betrouwbare partner! Hierdoor kunnen wij vrijwel altijd een snelle levering garanderen.

Doordat wij in eigen huis ook over een binderij beschikken, kunnen wij – als het gaat om niet al te grote oplagen – zelf stansen, snijden, vergaren, lijmen en nieten. Dit draagt bij aan de flexibiliteit van Baasimmedia die onze opdrachtgevers zo weten te waarderen.

Daag ons uit.

Kom naar onze showroom en bekijk diverse voorbeelden.