Drukwerk

Alles voor een eerste indruk.

Drukwerk speelt in vrijwel elke organisatie een grote rol van betekenis. Wij bedenken en ontwerpen graag dat onmisbare briefpapier of die belangrijke brochure. Maar daarnaast helpen wij vervolgens ook met het realiseren van een tastbaar product dat gezien mag worden.

Uitstraling naar klanten is belangrijker dan ooit. Uniformiteit, kwaliteit en een snelle levering zijn daarbij essentieel. Door onze grote ervaring kunnen wij je optimaal adviseren bij de keuze van het juiste materiaal, papier of toepassingsgebied van jouw drukwerk.

Ons bedrijf is dan niet regiogebonden. We hebben klanten tot in Groningen! Dat is zeer inspirerend, waardoor ik elke dag weer van mijn werk geniet. Wij verkopen nooit ‘nee’, maar zoeken telkens weer op creatieve wijze naar de beste oplossing voor elke situatie
Ron Baas
CEO Baasimmedia

Vroeger was niet altijd alles beter.

Vroeger drukten wij alles in eigen huis, maar tegenwoordig werken we samen met goed uitstekende drukkers. Het kleine digitale drukwerk doen wij nog in eigen huis. Onze begeleiding zorgt ervoor dat jouw drukwerk altijd op de juiste drukpers of printer komt te liggen, zodat het precies overeenkomt met jouw wensen. Wij kennen de werkwijzen van de diverse drukkers en printers. En zij kennen ons als een betrouwbare partner! Hierdoor kunnen wij vrijwel altijd een snelle levering garanderen.

Doordat wij in eigen huis ook over een binderij beschikken, kunnen wij – als het gaat om niet al te grote oplagen – zelf stansen, snijden, vergaren, lijmen en nieten. Dit draagt bij aan de flexibiliteit van Baasimmedia die onze opdrachtgevers zo weten te waarderen.

Daag ons uit.

Kom naar onze showroom en bekijk diverse voorbeelden.