0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 XL Print 

Groot, groter, grootst.

Uw reclame prominent in beeld? Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Groot, groter, grootst. Groot formaat printen is een uitstekende manier om op te vallen. Het is een leuke mogelijkheid om uw onderwerp een effectief podium te geven. Want één ding is zeker: het zal zowel binnen als buiten zeker in het oog springen. Wat u ook wenst, Baasimmedia maakt het mogelijk! Van billboards en reclameposters tot decoratieve wanden en vloerstickers in uw showroom, u kunt het zo gek niet verzinnen of wij zorgen ervoor.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij denken graag met u mee over hoe u met XLPrints extra attentiewaarde creëert in de communicatie met uw klanten. XL Printing biedt bovendien veel mogelijkheden om ook een extra dimensie te geven aan de inrichting en uitstraling van uw kantoor of winkel. Dankzij de nieuwste printtechnieken kunnen wij uw kantoor of winkels personaliseren door het interieur te voorzien van wallcovering (muurprints), vloerprints en/of plafondprints.

Kom inspiratie opdoen bij Baasimmedia in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daar laten wij u dan kennismaken met de ongekende mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van XL Printing!

Diensten.

Drukwerk

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures.

Lees meer

XL Print

Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Lees meer

Vormgeving

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij ú past.

Lees meer

Web

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen.
Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Uw verhaal wordt vertaald in een goede bedrijfsfilm of fotoserie, waarmee u uw bedrijf overtuigend presenteert en heeft impact op uw klanten.

Lees meer

Belettering

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.

Lees meer

Interieur

Maak van uw winkel of showroom een ruimte die de verkoop stimuleert. Maak kennis met onze productlijn op het gebied van wand en vloerbekleding.

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen en richten uw campagne perfect in, waardoor u uw doelgroep effectief bereikt. Zowel online als offline. Daag ons uit!

Lees meer