0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Web 

Responsive online.

Elke website of webshop maken wij op maat, volledig naar uw wensen. Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Of het nu gaat om een eenvoudige website met basisinformatie of een complete webshop, elke site of shop is bij ons maatwerk. Wij bieden u veel keus. Een mooie WordPress website die u eventueel zelf kunt onderhouden of een website met een standaard cms (content mangement systeem), een magento 2 dan wel WooCommerce webshop waarbij u zelf de regie houdt of een op maat gemaakt CMS systeem waarmee u op eenvoudige wijze teksten kunt aanpassen, het is bij Baasimmedia allemaal mogelijk. Steeds afgestemd op uw wensen en uiteraard in de huisstijl van uw bedrijf of winkel. Elke website wordt door ons standaard responsive gebouwd. Dit betekent dat het niet uitmaakt of de bezoeker een pc, laptop, tablet of smartphone gebruikt. Uw site is op elk platform goed te bekijken.

Webapplicaties
Naast websites ontwikkelt Baasimmedia gebruiksvriendelijke webapplicaties. Hiermee kunnen medewerkers vanaf iedere werkplek via een webbrowser inloggen en direct aan de slag gaan. Onze webapplicaties werken intuïtief, snel en stabiel. In het ontwerp staat de eindgebruiker centraal en tijdens het ontwikkelingsproces is interactie is een belangrijk uitgangspunt. Ook kijken we samen met u naar mogelijkheden om in de webapplicatie tijdrovende werkzaamheden optimaal te stroomlijnen. Zo werkt uw organisatie in een eigen cloud.

Diensten.

Drukwerk

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures.

Lees meer

XL Print

Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Lees meer

Vormgeving

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij ├║ past.

Lees meer

Web

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen.
Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Uw verhaal wordt vertaald in een goede bedrijfsfilm of fotoserie, waarmee u uw bedrijf overtuigend presenteert en heeft impact op uw klanten.

Lees meer

Belettering

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.

Lees meer

Interieur

Maak van uw winkel of showroom een ruimte die de verkoop stimuleert. Maak kennis met onze productlijn op het gebied van wand en vloerbekleding.

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen en richten uw campagne perfect in, waardoor u uw doelgroep effectief bereikt. Zowel online als offline. Daag ons uit!

Lees meer