0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Google Analytics 

Alles in 1 x goed ingesteld door Baasimmedia.

Wie bezoeken je website en wat doen deze bezoekers eigenlijk op je website? Google Analytics geeft je het antwoord. Het dashboard van Google Analytics geeft je inzicht over het gedrag de bezoekers op je website.

We zien dat veel ondernemers na het lanceren van hun website weinig tijd besteden aan (het vindbaar maken van) hun website. Het is te vergelijken met een winkel openen en niemand vertellen waar de voordeur zit. Zonde!

Alles in 1 x goed ingesteld
Wij koppelen je website aan Google Analytics en Google Search Console. En wanneer deze op de juiste manier zijn geïmplementeerd kom je bijvoorbeeld te weten:

– Op welke dagen en tijdstippen krijg je veel websitebezoek?
– Hoe lang blijven je bezoekers en waar haken ze af?
– Waar komen je bezoekers vandaan (zowel locatie als bijv. Google of een andere website)?
– Welke pagina’s bezoeken ze?

Deze schat aan informatie helpt je bij het analyseren en verbeteren van de website.

Meten is weten
Je kunt in Google Analytics ook events vastleggen. Zoals bijvoorbeeld een ingevuld contactformulier of het bezoeken van een bepaalde pagina. Zo kun je deze informatie in Google Analytics makkelijk terug vinden.

Social media of email campagnes
Ben je nieuwsgierig of mensen wel klikken op de links in je nieuwsbrief of de verwijzing naar je website in een social media post? Ook hierbij helpen wij je graag met het instellen hiervan zodat jij deze gegevens in Google Analytics terug kan vinden.

Diensten.

Drukwerk

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures.

Lees meer

XL Print

Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Lees meer

Vormgeving

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij ú past.

Lees meer

Web

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen.
Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Uw verhaal wordt vertaald in een goede bedrijfsfilm of fotoserie, waarmee u uw bedrijf overtuigend presenteert en heeft impact op uw klanten.

Lees meer

Belettering

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.

Lees meer

Interieur

Maak van uw winkel of showroom een ruimte die de verkoop stimuleert. Maak kennis met onze productlijn op het gebied van wand en vloerbekleding.

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen en richten uw campagne perfect in, waardoor u uw doelgroep effectief bereikt. Zowel online als offline. Daag ons uit!

Lees meer