0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Foto en Video 

Meer zeggen dan 1000 woorden.

Met een aansprekende bedrijfsfilm of vakkundig gemaakte foto’s kunt u uw bedrijf overtuigend presenteren.

Door alle technische ontwikkelingen zijn mensen tegenwoordig sterker visueel ingesteld dan ooit. Dus ook uw klanten. Een visuele weergave van de kracht van uw bedrijf of product is daarom essentieel. Beelden vormen de enige taal die men overal in wereld kan begrijpen. Sterke foto’s, doordachte video’s of heldere animaties zeggen meer dan duizend woorden!

Als veelzijdige reclamemaker zijn wij ook fotografen en videomakers die precies weten wat uw klanten willen zien en horen. Stilstaand of bewegend, u zegt het maar. Baasimmedia beschikt over een eigen fotostudio voor product- en portretfotografie.

Diensten.

Drukwerk

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures.

Lees meer

XL Print

Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Lees meer

Vormgeving

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij รบ past.

Lees meer

Web

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen.
Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Uw verhaal wordt vertaald in een goede bedrijfsfilm of fotoserie, waarmee u uw bedrijf overtuigend presenteert en heeft impact op uw klanten.

Lees meer

Belettering

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.

Lees meer

Interieur

Maak van uw winkel of showroom een ruimte die de verkoop stimuleert. Maak kennis met onze productlijn op het gebied van wand en vloerbekleding.

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen en richten uw campagne perfect in, waardoor u uw doelgroep effectief bereikt. Zowel online als offline. Daag ons uit!

Lees meer