0180 - 32 23 05 info@baasimmedia.nl

 Beletteringen 

Beletteringen / signing brengt uw merk tot leven.

De uitstraling van uw bedrijf of winkel wordt steeds belangrijker. Vooral raamfolie en belettering zijn bijzonder geschikt om uw merk tot leven te brengen. Met deze visuele middelen maak u een uitstekende eerste indruk!

Al in de oudheid bedacht de mens tekens en symbolen om zaken in één oogopslag aan anderen duidelijk te maken. Gevelreclame, autobelettering, bewegwijzering e.d. hebben nog steeds hetzelfde doel: bestaande en vooral ook potentiële klanten aangeven dat zij bij ú moeten zijn.

Wij zorgen ervoor dat u zichtbaar en herkenbaar bent. De visuele aankleding van uw bedrijf of winkel is cruciaal. U krijgt immers nooit een tweede kans voor een eerste indruk! En deze eerste indruk is vaak bepalend voor het beeld dat gasten, bezoekers of klanten zich van uw onderneming vormen. Wij weten dat als geen ander. Alle zorg voor uw binnen- en buitenbelettering kunt u met een gerust hart volledig aan ons overlaten.

Raamfolies zijn zeer geschikt om te bewerken met behulp van de nieuwste snijtechnieken. Wij kunnen met onze geavanceerde snijmachines onder meer afbeeldingen, patronen, bedrijfslogo’s, namen, adressen en huisnummers voor u uit glasfolie snijden. Zo is een onderscheidend en uniek effect te bereiken, zonder verlies van de inkijkwerende functie van de folie.

Op het gebied van gevelbelettering heeft u veel keuze. Wordt het een lichtreclame of kiest u voor verlichte, indirect verlichte of onverlichte freesletters? Denkt u aan iets geheel anders? Wat uw voorkeur ook heeft, Baasimmedia neemt het gehele proces voor zijn rekening: van ontwerp en productie tot montage.

Diensten.

Drukwerk

Van creatieve visitekaartjes en representatief briefpapier met bijbehorende enveloppen tot opvallende flyers, aantrekkelijke folders en glossy brochures.

Lees meer

XL Print

Wij printen op (bijna) alle materialen. Spandoeken, vlaggen, roll-upbanners, textieldoeken en wat al niet meer! Met of zonder frame. Precies zoals u het wilt.

Lees meer

Vormgeving

Heldere concepten, creatieve opmaak, verfijnde beeldretouche. Onze creativiteit zorgt voor een uitstraling die precies bij ú past.

Lees meer

Web

Elke website of webshop bouwen wij op maat, volledig naar uw wensen.
Dat zorgt voor een resultaat waarop u met recht trots kunt zijn.

Lees meer

Foto & Video

Uw verhaal wordt vertaald in een goede bedrijfsfilm of fotoserie, waarmee u uw bedrijf overtuigend presenteert en heeft impact op uw klanten.

Lees meer

Belettering

Breng uw merk tot leven met beletteringen op ramen, gevels en muren zowel binnen als buiten. Maak een goede eerste indruk op uw (toekomstige) klant.

Lees meer

Interieur

Maak van uw winkel of showroom een ruimte die de verkoop stimuleert. Maak kennis met onze productlijn op het gebied van wand en vloerbekleding.

Lees meer

Marketing

Wij kiezen de juiste kanalen en richten uw campagne perfect in, waardoor u uw doelgroep effectief bereikt. Zowel online als offline. Daag ons uit!

Lees meer